Fødevarer og ernæring

Københavns Universitet, Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet

Vil du forstå kemien og fysikken bag vores fødevarer? Hvordan fermentering f.eks. påvirker din mads duft og smag og hvad er farlige bakterier? Hvad betyder varmebehandling for plantebaserede fødevarer? Og hvordan påvirkes vores spiseadfærd? 

Så skal du besøge bacheloruddannelsen i fødevarer og ernæring, hvor vi uddanner studerende i alt fra fødevarekvalitet og sundhed til fødevaresikkerhed og bæredygtig fødevareproduktion.

Kontaktinformation

Salma Flachs

besoeg@ku.dk

Praktikdage

onsdag 22. oktober 2025

torsdag 23. oktober 2025

Antal pladser total

25

Praktikprogram

Læs mere

Find praktiktilbud her

Sandsynlighed for studiepraktikplads

MIDDEL

Officielt navn på optagelse.dk

Fødevarer og ernæring

Uddannelsesguiden